Ontdek ons vernieuwde binnen- en buitenzwembad

De Wolventuin biedt naast urenlang speelplezier in ons indoor speelparadijs ook de mogelijkheid om spelen te combineren met heerlijk spetteren in ons binnen- en buitenzwembad. Het binnenbad van camping De Kleine Wolf heeft een peuterbad met speeltoestellen voor de kleinsten en een diep zwembad om lekker te zwemmen en waterpret te beleven. In het binnenbad zijn er verschillende glijbanen, een bubbelbad om ultiem te relaxen en een stroomversnelling. Wanneer het zonnetje weer heerlijk schijnt is er ook genoeg zwemplezier te beleven in ons buitenzwembad. Ontdek onze gezellige familieglijbaan en rust lekker uit in de nabije zonneweide met heerlijke ligbedden. Weer of geen weer, in ons zwemparadijs kunt u altijd terecht voor gegarandeerd veel waterpret!

Op dit moment is het buitenbad gesloten. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Let op: vol = vol.

Nieuw

Glijbanen met speciale effecten

In ons vernieuwde zwemparadijs hebben wij supersnelle glijbanen met hele speciale effecten. Voor de echte racemonsters onder ons is er een duo glijbaan in Formule 1 stijl met twee buizen. Dit betekent dat je tegen elkaar kan strijden voor de snelste tijd! Naast deze duo glijbaan hebben we nog een nieuwe glijbaan. Deze heeft speciale lichteffecten die u het gevoel geeft dat u alsmaar sneller gaat. Ook zo nieuwsgierig naar ons vernieuwde binnen- en buitenzwembad? Kom dan snel langs en geniet van gegarandeerd veel waterpret in ons zwemparadijs!

Ontdek ons zwemparadijs

Nieuw

Semi-overdekt zwembad

Ons binnen- en buitenzwembad is vernieuwd om samen nog veel meer waterpret te kunnen beleven. Het peuterbad is bij het binnenbad betrokken en het binnenbad is verder uitgebreid met een semi-overdekt zwemgedeelte. Dit betekent dat het dak open gezet kan worden wanneer het mooi weer is, voor een ultiem binnen-buiten beleving!

Buitenzwembad

Zwemplezier in onze verwarmde buitenbaden

In onze twee verwarmde buitenzwembaden kunt u heerlijk baantjes zwemmen, verschillende spellen in het water spelen en genieten van het mooie weer. Wilt u even ontspannen na het nemen van een frisse duik? U kunt heerlijk relaxen en genieten op onze luxe ligbedden bij onze prachtige ligweide.

vanaf 7,50 p.p.

Tarieven dagrecreatie

Entree zwembad

Om toegang te krijgen tot de faciliteiten dient u zich te melden bij de receptie. 

  • Entree zwembad | €7,50 per persoon
  • Combiticket (spelen, zwemmen, fietsen) | €12,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot het indoor speelparadijs. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in De Wolventuin. 

Vooraf reserveren is niet mogelijk. Let op: vol = vol.

Zwemparadijs

Openingstijden zwembad

Dag Openingstijden
Maandag 9:30 - 19:00
Dinsdag 9:30 - 19:00
Woensdag 9:30 - 19:00
Donderdag 9:30 - 19:00
Vrijdag 9:30 - 20:00
Zaterdag 9:30 - 20:00
Zondag 9:30 - 19:00

Beleef samen waterpret en spetterplezier

Semi-overdekt binnenbad
Semi-overdekt binnenbad
Waterpret in onze zwembaden
Waterpret in onze zwembaden
Nieuw buitenbad met zonneweide
Nieuw buitenbad met zonneweide
Glijbanen met speciale effecten
Glijbanen met speciale effecten
De leukste buitenglijbanen
De leukste buitenglijbanen

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

Bekijk onze huidige openingstijden bij extra informatie.

Receptie