Plezier én heerlijk eten bij ons à-la-carterestaurant

Graag lekker met de familie uiteten, mét genoeg entertainment voor de kinderen? Wij hebben de perfecte combinatie! Het à-la-carterestaurant van De Wolventuin is geschikt voor het hele gezin en biedt tal van heerlijke hapjes, drankjes en gerechten om uit te kiezen! Terwijl de kinderen lekker spelen in ons indoor speelparadijs, heeft u een fijn momentje met elkaar. Een etentje bij ons à-la-carterestaurant betekent niet alleen lekker kunnen eten, maar ook nog eens genieten van een dag vol plezier en avontuur! Wilt u verzekerd zijn van een fijne tafel?

Bekijk de menukaart Reserveer direct Openingstijden

Menukaart

Meer dan genoeg keuze

Bij ons à-la-carterestaurant staat gezelligheid en lekker eten voorop! U vindt bij ons een uitgebreide menukaart vol met de lekkerste gerechten voor lunch, borrel en diner. Van een mals stuk vlees tot heerlijke pasta’s en van verse salades tot heerlijke vis- en vegetarische gerechten. Lukt het niet om een keuze te maken? Laat u verrassen door onze chef-koks met het Chef’s menu! Benieuwd naar het complete aanbod? Neem alvast een kijkje in onze menukaart.

Bekijk de menukaart

Menukaart

Voor onze kleine eters

In ons kindvriendelijke restaurant in Ommen is natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht. Op het kindermenu is er genoeg keuze voor kinderen van alle leeftijden. Denk aan warme poffertjes, kinderpatat, Bob's cheeseburger, een heerlijk soepje of een lekkere tosti. Zijn de kinderen al lekker uitgegeten? Dan kunnen ze heerlijk spelen, klimmen en klauteren in ons indoor speelparadijs.

Bekijk het kindermenu

Voor ieder wat wils

Smullen voor het hele gezin

Klimmen en klauteren, rennen en springen… Terwijl uw kinderen zich vermaken in ons heuvelachtige educatieve speelparadijs, heeft u tijd voor uw partner, vrienden en/of uw familieleden. Onder het genot van een goed glas wijn, een koud frisdrankje of een lekkere cocktail kunt u gezellig bijpraten. De kinderen die vermaken zich wel, want er is genoeg te doen! Zijn ze uitgespeeld in ons indoor speelparadijs? Misschien willen ze wel een kijkje nemen bij onze PumpTrack baan!

Ontdek onze faciliteiten

Reserveer uw plek in ons à-la-carterestaurant

Wilt u er zeker van zijn dat u na, of tijdens, een gezellig dagje eropuit kan aanschuiven in ons gezellige à-la-carterestaurant? Reserveer dan gemakkelijk en snel een tafel! Heeft u een vraag? Onze collega’s helpen u graag. We zorgen ervoor dat uw gezin zich helemaal bij ons thuis voelt en niets tekort komt.

Reserveer een tafel

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

De Wolventuin is elke dag geopend van 10:00-20:00.

Receptie