Smullen in ons pannenkoekenrestaurant

Jippie, sinds juni 2023 is ons gloednieuwe pannenkoekenrestaurant geopend! De perfecte plek om met het hele gezin te smikkelen van een lekkere pannenkoek. Na een hele dag vol klimmen, spelen en klauteren hebben de kinderen nog meer zin in een overheerlijke pannenkoek. Bij ons vindt u niet alleen de klassieke naturel, zoete en hartige pannenkoeken. De medewerkers van Pannenkoekenrestaurant De Wolventuin hebben hun eigen favoriete gerecht op de kaart gezet, zodat iedereen kan genieten van hun lievelingspannenkoek. Wilt u verzekerd zijn van een gezellige tafel?

Bekijk de menukaart Reserveer direct Openingstijden

Menukaart

Pannenkoeken en meer

Houdt u meer van een echte klassieke pannenkoek, Oma Maria’s pannenkoek met spek en kaas of kiest u voor Senna’s frikandel speciaal pannenkoek of een Uitsmijter pannenkoek met een gebakken ei? Smaken, keuzes en gerechten zijn er genoeg bij Pannenkoekenrestaurant De Wolventuin, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. En hebben uw kinderen de leuke spelletjes op onze placemats al gespot? Niemand hoeft zich te vervelen tijdens het wachten op de lekkere pannenkoeken. Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje in onze menukaart.

Bekijk de menukaart

De Wolventuin

Eten, drinken en spelen

Het allerleukste van ons gezellige pannenkoekenrestaurant: het ligt dichtbij het indoor speelparadijs! Terwijl de ouders rustig genieten van een drankje, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de verschillende speeltoestellen. Klimmen, klauteren, springen en glijden – het is allemaal mogelijk bij Pannenkoekenrestaurant De Wolventuin! Nog niet uitgespeeld? Neem een kijkje bij onze PumpTrack baan of neem een duik in het binnen- en buitenzwembad.

Ontdek onze faciliteiten

Sfeerimpressie

Reserveer uw plek in ons pannenkoekenrestaurant

Wilt u er zeker van zijn dat u na een gezellig dagje eropuit, kan aanschuiven in ons gezellige pannenkoekenrestaurant? Reserveer dan makkelijk en snel een tafel! Ons pannenkoekenrestaurant is van donderdag tot en met zondag geopend.

Reserveer direct

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

De Wolventuin is elke dag geopend van 10:00-20:00.

Receptie