Het leukste indoor speelparadijs

Bij ons indoor speelparadijs De Wolventuin kunt u heerlijk komen spelen met kinderen. Het is het ideale uitje om bij ons een ochtend of middag te komen spelen terwijl u zelf in onze aangrenzende binnentuin kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Voor dreumes, peuter of kind, aan iedereen is gedacht in ons interactieve speelparadijs. Van Teletubbieland tot aan ons educatieve landschap, iedereen kan zich uitleven in het indoor speelparadijs van De Wolventuin!

Bekijk onze openingstijden Reserveren

Spelen, klimmen en ontdekken

Voor peuter, kleuter en kind

Ons indoor speelparadijs is verdeeld in verschillende zones voor verschillende leeftijden. In het speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland en in het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij. Zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Er is natuurlijk ook plek voor de allerstoerste jeugd. Zij kunnen heerlijk (veilig) klimmen en klauteren (tot 10 meter hoog!) en tegen elkaar racen bij de obstacle run.

Om toegang te krijgen tot het indoor speelparadijs dient u zich te melden bij restaurant De Wolventuin. Volwassenen en kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot het indoor speelparadijs. Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte etenswaren te nuttigen in De Wolventuin. Blijft u gezellig bij ons dineren? Dan kunnen de kinderen gratis gebruik maken van ons indoor speelparadijs!

Digitale tour indoor speelparadijs

vanaf 6,5 p.p.

Tarieven dagrecreatie

Entree indoor speelparadijs

Voor toegang tot het indoor speelparadijs kunt u zich melden bij restaurant De Wolventuin.

  • Entree indoor speelparadijs | €6,50 per persoon (2 t/m 12 jaar)
  • Combiticket (spelen, zwemmen, fietsen) | €12,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot het indoor speelparadijs. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in De Wolventuin. 

Indoor speelparadijs

Openingstijden

Dag Openingstijden
Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

De Wolventuin is elke dag geopend van 10:00-20:00.

Receptie