Geschikt voor jong en oud!

Het speelparadijs is verdeeld in verschillende zones voor verschillende leeftijden: een lage zone in de vorm van een teletubbieland voor de kleintjes tot 5 jaar, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd. Het interieur en de speelelementen hebben een natuurlijk uitstraling, dus geen plastic materialen, maar organische vormen en veel hout.

Teletubbieland
Voor de allerkleinsten hebben we het zogenaamde ‘teletubbieland’. Dit groene heuvelachtige en educatieve landschap heeft een boerderijthema waar ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal staat. Kinderen kunnen hier oefenen met koe melken, een boter-, kaas- en eierenspel spelen en koebellenmuziek luisteren. Midden in deze zone staat een tractor die aangeslingerd kan worden en middels een spreekbuis kan er ook met anderen gecommuniceerd worden via deze tractor. Naast kruiptunneltjes is er ook een minitrampoline en een hoek waar kinderen filmpjes kunnen kijken.

Interactief spelen
De middelste zone in de binnenspeeltuin is een overgangsgebied tussen jonge en oudere kinderen. Via de ‘connect and play’ worden interactieve spelletjes afgespeeld op de vloer. Kinderen kunnen hier rennen, springen, draaien en dansen en kunnen met hun handen en voeten kleurrijke afbeeldingen laten bewegen of verdwijnen. De interactieve spellen zijn zeer intuïtief en gemakkelijk te spelen, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Probeer het zelf!

Obstakelrun
In het midden van het speelparadijs bevindt zich onze obstakelrun waar kinderen en volwassenen een wedstrijdje tegen elkaar kunnen spelen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Met behulp van polsbandjes die u ontvangt om toegang te krijgen tot het speelparadijs, wordt uw tijd geregistreerd en kunt u na afloop op het beeldscherm zien wie de snelste is. Alle eindtijden worden opgeslagen en zo worden de dag-, week- en maandwinnaars bepaald. Ga de uitdaging aan met uw kind!

Hoge gedeelte
Het hoge deel van de binnenspeeltuin is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Dit gedeelte is tien meter hoog en is voorzien van allerlei klimelementen. De kinderen kunnen in de touwen klauteren om zich te verplaatsen. Hier worden ze uitgedaagd om middels de klimelementen steeds een stapje verder en een stukje hoger te gaan. Erg uitdagend voor de allerstoerste jeugd!

Bekijk hier de rondleiding

Een paradijs voor de allerkleinsten!

Het eerste gedeelte in het Family Fun Indoor Speelparadijs is leuk voor de kleinste kinderen, waar ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal staat. Er zijn veel interactieve elementen die speelplezier garanderen!

Spelen tussen de groene heuvels

Het zogenaamde Teletubbieland in de binnenspeeltuin is voorzien van veel groen, heuveltjes en educatieve elementen.

Even bijkomen...

Als de kinderen moe zijn van het spelen kunnen ze even bijkomen in de theaterhoek. Op het witte scherm worden de laatste kinderfilms en programma's geprojecteerd.

Speel met en tegen elkaar!

De middelste zone in de binnenspeeltuin is een overgangsgebied tussen jonge en oude(re) kinderen. Hier staat het grote innovatie pronkstuk van de binnenspeeltuin: de zogenaamde Obstaclerun. Kinderen kunnen op twee identieke parcoursen met een tijdmeting tegen elkaar kunnen strijden. Als kinderen het parcours rond zijn, komt hun tijd op een scherm te staan. Zo kunnen ze zien wie het snelste van de dag was!

Gamen met je voeten

In de middelste zone is ook plaats voor de EyePlay. Dit is een spelcomputer die veel verschillende soorten interactieve spelletjes op de vloer projecteert. De spelletjes worden met handen en voeten gespeeld.

Hoe hoog durf jij?

Het hoge deel van de binnenspeeltuin is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Dit gedeelte is tien meter hoog en is voorzien van allerlei klimelementen. Hier worden kinderen uitgedaagd om middels de klimelementen steeds een stukje hoger te gaan. Naast kinderen zijn volwassenen hier ook van harte welkom om zich uit te leven!

Je raakt nooit uitgespeeld!

Er is veel valt veel te ontdekken in het hoge gedeelte. De super lange glijbaan is een attractie opzichzelf! En als je bovenin bent heb je en mooi uitzicht.

Voordelige toegangstarieven:

€5
Zwemmen, Indoor Speeltuin of PumpTrack
€7,50
Zwemmen, Indoor Speeltuin en PumpTrack
Gratis
Kinderen tot 2 jaar


bekijk de voorwaarden

Tarieven en voorwaarden

Bezoekers en logés zijn van harte welkom! Om toegang te krijgen tot het zwembad, het indoor speelparadijs en/of PumpTrack dient u zich te melden bij de receptie. U ontvangt ontvangt een polsbandje die u aan het eind van de dag weer moet inleveren bij de receptie.

Losse ticket | Zwembad, indoor speelparadijs of PumpTrack €5,00 per persoon
Combi deal | Zwembad, indoor speelparadijs en PumpTrack €7,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin en PumpTrack. De faciliteiten zijn elke dag geopend, bekijk hier de actuele openingstijden. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in de Wolventuin.

Vier de leukste kinderfeestjes bij De Wolventuin!

Kijk snel naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt natuurlijk ook bellen.

Tijdens kantooruren kunt u contact op nemen met camping 'de Kleine Wolf': 06 38 36 41 22