Het leukste indoor speelparadijs

Bij ons indoor speelparadijs De Wolventuin kunt u heerlijk komen spelen met kinderen. Het is het ideale uitje om bij ons een ochtend of middag te komen spelen terwijl u zelf in onze aangrenzende binnentuin kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Voor dreumes, peuter of kind, aan iedereen is gedacht in ons interactieve speelparadijs. Van Teletubbieland tot aan ons educatieve landschap, iedereen kan zich uitleven in het indoor speelparadijs van De Wolventuin!

Bekijk onze openingstijden Reserveren

Spelen, klimmen en ontdekken

Voor peuter, kleuter en kind

Ons indoor speelparadijs is verdeeld in verschillende zones voor verschillende leeftijden. In het speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland en in het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij. Zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Er is natuurlijk ook plek voor de allerstoerste jeugd. Zij kunnen heerlijk (veilig) klimmen en klauteren (tot 10 meter hoog!) en tegen elkaar racen bij de obstacle run.

Om toegang te krijgen tot het indoor speelparadijs dient u zich te melden bij restaurant De Wolventuin. Volwassenen en kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot het indoor speelparadijs. Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte etenswaren te nuttigen in De Wolventuin. Blijft u gezellig bij ons dineren? Dan kunnen de kinderen gratis gebruik maken van ons indoor speelparadijs!

Digitale tour indoor speelparadijs

€5,- p.p.

Spelen & knutselen

Elke woensdag peuterochtend

Iedere woensdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur is er speciaal voor alle peuters een speel en knutsel ochtend! Terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers, kan uw peuter of dreumes zich in ons indoor speelparadijs uitleven en daarnaast heerlijk knutselen. Zo kan uw peuter of dreumes zich heerlijk vermaken in Teletubbieland of op ontdekkingsreis gaan met het boerderij thema. Denk onder andere aan het melken van een koe of aanslingeren van de tractor.

  • Volwassenen en kinderen tot 2 jaar gratis toegang
Reserveren peuterochtend

vanaf €5,- p.p.

Tarieven dagrecreatie

Entree indoor speelparadijs

  • Indoor speelparadijs | €5,- per persoon
  • Indoor speelparadijs & zwemmen* | €10,- per persoon
  • Indoor speelparadijs & Pumptrack | €10,- per persoon
  • Indoor speelparadijs, zwemmen* & Pumptrack | €15,- per persoon

Peuters tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis entree tot indoor speelparadijs en PumpTrack.

* Ons zwemparadijs is geopend t/m zaterdag 28 oktober (daarna gesloten tot medio maart).

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

Bekijk onze huidige openingstijden bij extra informatie.

Receptie