Feestje bij ons vieren?

Uiteraard is het ook mogelijk om een kinderfeestje, verjaardag, jubilea of andere (bedrijfs)feestjes bij ons te komen vieren. Vooral in combinatie met het indoor speelparadijs is het de perfecte locatie om samen te genieten waarbij de kinderen zich ook uitstekend kunnen vermaken.

Arrangementen

De leukste kinderfeestjes

Is uw zoon of dochter jarig en dolenthousiast om dit te vieren? Dat wordt uitpakken natuurlijk! Bij De Wolventuin bieden wij verschillende arrangementen aan bij ons indoor speelparadijs, eventueel in combinatie met zwemmen in ons verwarmde binnen- en buitenzwembad, knutselen of PumpTrack baan. Alles is mogelijk! Zo kunt u samen met uw kind het leukste kinderfeestje organiseren.

Ontdek onze kinderfeestjes

Groepen

Feesten en partijen

Bij restaurant De Wolventuin kunt u terecht voor verschillende feesten en partijen. Zo is ons restaurant geschikt voor maximaal 70 personen en de aansluitende binnentuin voor maximaal 50 personen. De binnentuin is uitermate geschikt als uw gezelschap ook kinderen betreft. De kinderen kunnen zich dan heerlijk uitleven in ons indoor speelparadijs.

Indien u een feestje of bijeenkomst wilt organiseren voor nog meer personen, dan is onze grote zaal uitermate geschikt voor maximaal 250 personen. Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden en we bespreken de mogelijkheden graag met u persoonlijk op basis van uw wensen.

Bekijk onze arrangementen

Arrangementen

Van lunch tot buffet

Bij De Wolventuin kunt u heerlijk komen genieten van verschillende arrangementen om uw feestje of partij volledig naar uw wens te maken. U kunt hierbij alvast denken aan de volgende arrangementen:

  • Quick lunch
  • Luxe lunch
  • Borrel-receptie arrangement
  • Pannenkoeken buffet
  • Koud en warm buffet
  • Winter buffet

Naast deze arrangementen kunnen we ook een passend menu voor u samenstellen waarbij we samen kijken naar uw wensen in een offerte op maat. Wilt u een arrangement bij ons boeken of samen kijken naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie. Samen maken we er een feestje van!

Bekijk onze arrangementen

Zakelijk

Bedrijfsfeesten, uitjes en evenementen

De Wolventuin is de ideale plek waar u kan genieten van een zakelijke lunch, diner of borrel. Naast culinair genieten kunt u ook voor een bedrijfsfeest, (klein) evenement of presentatie bij ons terecht. In ons gezellige en sfeervolle restaurant kunt u met maximaal 70 personen heerlijk komen genieten. Bent u met een grotere groep? In onze aparte zaal met bar is er zelfs plek voor grote groepen tot maximaal 250 personen voor een bedrijfsfeestje of evenement.

Bekijk ons aanbod

Heeft u nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bel of app 06 38 36 41 22

De Wolventuin is elke dag geopend van 10:00-20:00.

Receptie