Smikkelen in ons gloednieuwe pannenkoekenrestaurant

Jippie, ons gloednieuwe pannenkoekenrestaurant is geopend! De perfecte plek om met het hele gezin te smikkelen van een lekkere pannenkoek. Na een hele dag vol klimmen, spelen en klauteren hebben de kinderen natuurlijk ontzettende honger gekregen. Bij ons vindt u niet alleen de klassieke naturel, zoete en hartige pannenkoeken. De medewerkers van De Wolventuin hebben hun eigen favoriete gerecht op de kaart gezet, zodat iedereen kan genieten van hun guilty pleasures. Wilt u verzekerd zijn van een gezellige tafel?

Reserveer direct

Pannenkoeken en meer

Houdt u meer van een echte klassieke pannenkoek, Oma Maria’s pannenkoek met spek en kaas of kiest u helemaal out-of-the box voor Senna’s frikandel speciaal pannenkoek of Clement’s Uitsmijter pannenkoek met een gebakken ei? Smaken, keuzes en gerechten zijn er genoeg bij De Wolventuin, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. En hebben uw kinderen de leuke spelletjes op onze placemats al gespot? Niemand hoeft zich te vervelen tijdens het wachten op de lekkere pannenkoeken. Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje in onze menukaart.

Eten, drinken en spelen

Het allerleukste van ons gezellige pannenkoekenrestaurant: het ligt direct naast de indoor speeltuin! Terwijl de ouders rustig genieten van een drankje, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de verschillende speeltoestellen. Klimmen, klauteren, springen en glijden – het is allemaal mogelijk bij de Wolventuin! Nog niet uitgespeeld? Neem een kijkje bij onze PumpTrack baan of neem een duik in het binnen- en buitenzwembad. Als er dan genoeg gespeeld en/of gezwommen is, schuiven de kinderen zo aan tafel voor een lekkere pannenkoek!

Ontdek onze faciliteiten

Heeft u nog een vraag?

Bel of app 06 38 36 41 22

Vandaag en morgen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Receptie