Culinair genieten

Lunchen, dineren of vergaderen

De Wolventuin is de ideale vergaderlocatie waar u ook kan genieten van een zakelijke lunch of diner. In overleg kunnen we samen een heerlijk menu samenstellen. Naast culinair genieten kunt u ook voor een bedrijfsevenement of presentatie bij ons terecht. 

Neem contact op

Feestelijke momenten

Bedrijfsfeest- of borrel

Kom samen met collega's in feestelijke sferen tijdens een gezellige borrel bij De Wolventuin. Kerst- of nieuwjaar is bijvoorbeeld de ideale periode om terug te kijken op het afgelopen jaar, herinneringen op te halen en vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst. Kom bij ons genieten en proosten op een jaar vol nieuwe kansen. U hoeft maar één ding te doen: samen genieten van lekkere hapjes, drankjes en de magie van de feestdagen.

Neem contact op

Teambuilding

Op zoek naar een actief uitje?

Bent u op zoek naar een teambuildings uitje voor het personeel of een actieve uitdaging voor het team? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. In de prachtige bosrijke omgeving van De Wolventuin kunt u met het team komen klootschieten of de strijd aangaan tijdens een potje lasergamen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met elkaar de uitdaging aan te gaan op onze bootcamp baan. In overleg kunnen we samen uw wensen bespreken.

Neem contact op

Heeft u nog een vraag?

Bel of app 06 38 36 41 22

Vandaag en morgen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Receptie