Plezier én heerlijk eten bij ons à-la-carterestaurant

Een dag vol spelen, klimmen en glijden voor de kinderen, maar zelf ook graag lekker willen uiteten? Wij hebben de perfecte combinatie! Het à-la-carterestaurant van De Wolventuin is geschikt voor de hele familie, mét heerlijke hapjes, drankjes en gerechten! Terwijl de kinderen lekker spelen in ons indoor speelparadijs, heeft u een fijn momentje met elkaar. Een etentje bij ons à-la-carterestaurant betekent niet alleen lekker kunnen eten, maar ook nog eens geniet van een dag vol plezier en avontuur! Wilt u verzekerd zijn van een fijne tafel?

Reserveer direct

Meer dan genoeg keuze

Bij ons à-la-carterestaurant staat gezelligheid en lekker eten voorop! Je vindt bij ons een uitgebreide menukaart vol met de lekkerste gerechten voor lunch, borrel en diner. Van sappige (topless) burgers tot heerlijke pasta’s en van verse salades tot een mals stuk vlees van de grill. Lukt het niet om een keuze te maken? Laat u verrassen door onze chef-koks met het Chef’s menu! Ook voor de kinderen hebben we natuurlijk genoeg lekkers. Wat dacht u van een kinderpatat, Bob’s burger en poffertjes? Of een lekker ijsje als toetje! Benieuwd naar het complete aanbod? Neem alvast een kijkje in onze menukaart.

Bekijk de menukaart

Smullen voor het hele gezin

Klimmen en klauteren, rennen en springen… Terwijl uw kinderen zich vermaken in ons heuvelachtige educatieve speelparadijs, heeft u tijd voor uw partner, vrienden en/of uw familieleden. Onder het genot van een goed glas wijn, een koud frisdrankje of een lekkere cocktail kunt u helemaal bijpraten. De kinderen die vermaken zich wel, want er is genoeg te doen! Zijn ze uitgespeeld in ons indoor speelparadijs? Misschien willen ze wel een kijkje nemen bij onze PumpTrack baan!

Ontdek onze faciliteiten

Heeft u nog een vraag?

Bel of app 06 38 36 41 22

Vandaag en morgen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Receptie